Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Aan de tand voelen: Tamir Ordeman

05-01-2021

In deze rubriek stellen we vragen een medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Tamir Ordeman aan de tand. Hij is  32 jaar en werkt sinds 2014 bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonkveer-Dongemond. “Wat ik écht de kracht van DentConnect vind, is dat wij voor kwaliteit staan.”
 


Je bent één van de zeven klinische adviseurs. Wat houdt die rol in?

Eigenlijk hebben wij drie belangrijke taken. We ondersteunen de regiomanagers bij alle klinische aangelegenheden, we zijn het steunpunt voor de Chefs de Clinique én we geven adviezen aan de directie. En dat laatste doen we sinds de uitbraak van het coronavirus op wekelijkse basis.

 

Zeker in deze coronacrisis hebben we als klinische adviseurs onze meerwaarde getoond. We hebben wekelijks een call gehad met de algemeen directeur en een groot deel van de adviezen zijn ook overgenomen. Eerlijk gezegd vind ik dat DentConnect deze crisis heel goed heeft aangepakt.

 

Zo hebben we een veiligheidsmedewerker geïntroduceerd, we anticiperen snel op nieuwe adviezen van de overheid (zoals bijvoorbeeld bij de mondkapjes) en hebben een hele set aan maatregelen genomen die ervoor zorgen dat de tandartspraktijk ook in deze periode heel veilig is. En dat zie je terug aan het beperkt aantal besmettingen op de praktijk.

 

Speelt een klinisch adviseur ook een rol bij begeleiding van jonge talenten?

Absoluut. Zo begeleid ik een jonge behandelaar, die zich wil specialiseren in orthodontie. We hebben regelmatig contact met elkaar en als hij een vraag heeft, dan kan hij altijd bij me terecht. Dat vind ik ook een voordeel van een dentale service organisatie. Er is veel kennis in huis, waardoor er altijd wel een collega in de buurt is die jou kan helpen als je jezelf wil verbeteren of je kennis wilt verbreden.

 

Is dat de kracht van een dentale service organisatie als DentConnect?

Wat ik écht de kracht van DentConnect vind, is dat wij voor kwaliteit staan. Als jij als net afgestudeerde bij ons begint, krijg je de tijd om je te ontwikkelen. Voel jij je nog niet ervaren genoeg om bijvoorbeeld een endo te doen, dan zijn er voldoende collega’s waar je naar kan doorverwijzen of die je bijstaan. Jij kan je rustig verbeteren en de tijd nemen om een bepaalde handeling goed onder de knie te krijgen. Bij een solopraktijk kom je toch sneller in de positie dat je veel handelingen moet doen, want er is geen groot netwerk.


Zijn er nog andere voordelen?

Ja, vele. Je wordt bijvoorbeeld ontzorgd. Er wordt geregeld dat er een assistent aanwezig is en dat jouw agenda is gevuld. En je hebt meer flexibiliteit in het aantal uren die je wil werken. 

 

Ga je verhuizen? Dan kan je altijd terecht bij een andere vestiging in de buurt van je nieuwe woonplaats, want we zijn verspreid over heel Nederland, en zelfs over de grens. 

 

En zoals eerder gezegd is er veel kennis in huis, want bij DentConnect werken veel top-specialisten waar je veel van kan leren.

 

Sowieso krijg je bij DentConnect de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Het beste voorbeeld daarvan is de eigen DentConnect Academy waar veel cursussen en masterclasses worden gegeven. Daarmee kan je de punten voor je KRT behalen. Dat is heel fijn. 

 

Zit die drang om je te blijven ontwikkelen ook bij jezelf?

Zeker! Ik wil me blijven verbeteren. Dat is ook een van de redenen waarom ik bij DentConnect op mijn plek zit. Via onder andere de Academy is dat goed geregeld. Een extra voordeel is dat je de cursussen volgt met collega’s waar je vervolgens gemakkelijker contact mee opneemt. Om eens te brainstormen of voor een specifieke vraag. Zo heb ik bijvoorbeeld een goede relatie met een collega van Samenwerkende Tandartsen in Made, met wie ik geregeld goed overleg heb en wij ons hierdoor blijven ontwikkelen in het kader van orthodontie.

 

Wij zijn altijd op zoek naar tandheelkundige professionals door heel Nederland. Let's Connect! 
Interesse om te werken bij DentConnect? Vul onderstaand formulier in of neem contact op met onze recruiters via 0162-482870 (optie 3).

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Vacature:*

Plak hier bijvoorbeeld de url van de vacature of titel van de vacature.