Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

DentConnect: uw organisatie in mondzorg!

DentConnect is een snelgroeiende keten met tandheelkundige praktijken in een groot deel van Nederland. Sinds 2015 zijn we ook internationaal actief in België, Denemarken, Duitsland en Italië. DentConnect neemt zelfstandige tandartspraktijken en complete patiëntenbestanden over om deze vervolgens te beheren en te ontwikkelen. Voor deze praktijken treedt DentConnect op als veelzijdige serviceorganisatie.


Weten wat DentConnect voor u kan betekenen? Meld uw praktijk nu aan >>
 

Praktijkovername

Wij zijn overtuigd van de kracht van samenwerking. Met elkaar kunnen we de kwaliteit van mondzorg naar een nóg hoger niveau tillen.
Samenwerken

Werken bij

Als snelgroeiende organisatie zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste professionals. Kijk hoe wij jouw ambitie kunnen realiseren.
Carrièremogelijkheden

Over ons

Als serviceorganisatie voor tandartsen maakt DentConnect de beste mondzorg toegankelijk voor iedereen.
Mondzorg met ambitie

Contact

Deelt u onze ambitie rondom mondzorg? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.
Contact opnemen

Samen voor de beste mondzorg

Als serviceorganisatie voor tandartsen maakt DentConnect de beste mondzorg toegankelijk voor iedereen. Onze klinische experts en organisatiespecialisten faciliteren tandartsen die zich volledig willen richten op hun vak.

 

Aangesloten praktijken vertrouwen de administratie en andere verplichtingen in hun backoffice toe aan DentConnect. Vanuit het Shared Service Center ondersteunen en faciliteren wij tandartsen op het gebied van HR, Financiën & Administratie, Kwaliteit- & Zorgmanagement, Inkoop, Marketing & Communicatie en Algemeen Management. Met dit zeer complete dienstenaanbod lost DentConnect de hoge eisen van patiënten over kwaliteit, service en flexibiliteit in.

Weten wat DentConnect voor u kan betekenen? Meld uw praktijk nu aan >>


DentConnect staat garant voor:

Professionaliteit

Samenwerking

Betrouwbaarheid

Slagvaardigheid

Ontwikkeling

Een team van klinische experts en organisatiespecialisten


DentConnect bestaat uit een uitgebalanceerd team van klinische experts en organisatiespecialisten. Zij faciliteren tandartsen die zich volledig willen richten op hun vak. Juist deze splitsing van verantwoordelijkheden en onderlinge samenwerking leidt tot betere resultaten. Daarom passen we deze werkwijze ook toe in de aangesloten praktijken. Op de werkvloer concentreren een Chef de Clinique en een praktijkcoördinator zich op de kwaliteit van de tandheelkundige behandelingen en het organisatorische beleid van de praktijk. Het resultaat is dat de kwaliteit van de patiëntenzorg en de slagvaardigheid van een praktijk significant toeneemt.

Jeroen van der Hamsvoort Algemeen directeur

Rick Motta

Financieel directeur

François Olsthoorn

Operationeel directeur

Jeroen
Pepplinkhuizen Klinisch directeur