Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Nieuwe werkwijze inplannen BHV opleidingen

De praktijkcoördinators hebben vanaf nu zelf toegang tot dit klantenportaal (te bereiken via de website van Crisicom). In de online portal zijn vanaf heden de BHV-cursisten voor iedere praktijk te beheren. Dit voor zowel de herhalingslessen, als voor een basisopleiding BHV.

Een aantal praktijkcoördinatoren zijn verantwoordelijk voor meerdere locaties. Door in te loggen in Mijn Crisicom worden de cursisten van alle praktijken waar de praktijkcoördinator verantwoordelijk voor is, zichtbaar. Ook is zichtbaar onder welke praktijk iemand werkzaam is.

Voor het opleiden van nieuwe BHV’ers dient er eerst vanuit de afdeling operationeel toestemming te zijn. Aanvullende informatie vinden jullie in de volgende documenten:

1. Flowchart werkwijze
2. Quickstart mijn Crisicom


Mocht je vragen hebben aangaande BHV trainingen dan kan je contact opnemen met DentConnect Academy – Kim van der Kuijl – academy.nl@dentconnect.eu. 


Bij inhoudelijke vragen over de overeenkomst kan je contact opnemen met Facilitair Manager – Mark van Loon – facilitair@dentconnect.eu.