Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?


INSCHRIJVINGEN DENTCONNECT ACADEMY CONGRES 2019 - We Connect - GEOPEND!

Nog even dan is het zover; het jaarlijkse DentConnect Academy Congres! Op zaterdag 28 september hopen we jullie allemaal te mogen verwelkomen in de Midden Nederland Hallen te Barneveld om er met z’n allen een geweldige en leerzame dag van te maken.
Om de komende maanden op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes rondom het DentConnect Academy Congres én om je meteen in te schrijven voor deze geweldige dag, ga snel naar:

www.dentconnectcongres2019.nl

Programma

Op veler verzoek heeft de DentConnect Academy een programma met nog meer tandheelkundige inhoud samengesteld. Hierbij hebben we uiteraard rekening gehouden met de verschillende disciplines binnen onze organisatie. Hierbij alvast een voorproefje van de onderwerpen:
-          Ergonomie in de praktijk
-          Prothetiek & implantologie
-          Endodontologie
-          Parodontologie
-          Fotografie
-          Persoonlijke ontwikkeling.
 
Voor onze tandtechnische laboratoria en het Shared service Center zal er een speciaal programma zijn.

Sprekers

Dit jaar gaan verschillende sprekers van internationaal tandheelkundig niveau op ons congres spreken. De komende maanden gaan we het volledige programma bekend maken via de website en zullen de sprekers zich hier gaan voorstellen.

We Connect Area

De Expo markt zal dit jaar worden omgetoverd tot een We Connect Area; dé plek om te connect-en met je collega’s, met onze preferred suppliers of met collega’s die je nog niet kent! De We Connect Area zal het bruisende middelpunt van het Congres worden met meer dan 30 stands. Tevens kun je hier tijdens de pauzes een lekker kopje koffie drinken en een overheerlijke lunch nuttigen.

De komende periode stellen onze preferred suppliers zich op de website voor en kun je zien wat er bij de stand te zien of te doen is. Let’s Connect!