Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Functie omschrijving Marketing Medewerker - 40 uur per week - 1150


Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij per 1 januari 2018 op zoek naar een Marketing medewerker. (Fulltime)


Als Marketing medewerker maak je samen met de praktijkverantwoordelijke én je marketingcollega’s het marketing- en communicatieplan voor jouw tandartspraktijken. Je houdt het marketingbudget van jouw activiteiten bij binnen het totale marketingplan en je bedenkt en voert promotionele activiteiten uit in samenwerking met de praktijkverantwoordelijke. Daarnaast onderhoud je contacten met externe partners voor de ontwikkeling van marketing- en promotiematerialen, creatieve concepten en ondersteunende diensten.


Je haalt voldoening uit het halen en verbeteren van praktijkdoelen en het bedenken en uitvoeren van scorende campagnes en actieplannen in samenwerking met de praktijkverantwoordelijke en andere afdelingen binnen DentConnect. Tevens zie jij het als uitdaging om het aantal patiëntbezoeken te verhogen door het inzetten van communicatieplannen en zet jij je in om de campagnes continu te optimaliseren.

 

Bij het uitvoeren van de functie van (Internet) Marketing medewerker werk je met diverse programma’s zoals websitebeheer, Google Analytics- en Adwords, Nieuwsmail en Microsoft Office.

 


Functie eisen
 

  • Je hebt een MBO studie afgerond in Marketing & Communicatie en minimaal twee jaar ervaring  in dit vakgebied óf een HBO diploma Marketing & Communicatie gehaald en stage gelopen op het gebied van (online) marketing en communicatie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt buitengewone interesse in online marketing & communicatie.
  • Kennis van Adobe Indesign, Photoshop en van een content managementsysteem is een pré.
  • Je werkt servicegericht en beschikt over overtuigingskracht en empathisch vermogen.
  • Je bent initiatiefrijk en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 

Bedrijfsprofiel
 

DentConnect is een sterk groeiende onderneming. Als serviceorganisatie voor tandartsen maken wij de beste mondzorg toegankelijk voor iedereen. Onze klinische experts en organisatiespecialisten faciliteren tandartsen die zich volledig willen richten op hun vak. Aangesloten praktijken vertrouwen op het Shared Service Center voor ondersteuning op het gebied van HR, Financiën & Administratie, Kwaliteit- & Zorgmanagement, Inkoop, Marketing & Communicatie en Algemeen Management.

 

Arbeidsvoorwaarden
 

Wij bieden een uitdagende baan binnen een professionele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen de organisatie zijn voor de medewerkers volop kansen aanwezig voor verdere ontwikkeling en bestaat de mogelijkheid om vakkennis met elkaar te delen. Er is vanuit het Service Center tevens een trainings- en opleidingstak (academy) aanwezig.

 

Interesse?

Reageer dan bij voorkeur via de Solliciteer-link onderaan deze vacature.
Voor vragen kan je tussen 16.00-18.00 contact opnemen met Lorette Laumans, Marketing manager Nederland, via 06-41719579.

 


SOLLICITEER