Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Ambieer jij een carrière als mondhygiënist in Flevoland?

Vind jij het als mondhygiënist belangrijk dat iedereen in Flevoland dé juiste mondzorg die hij/zij verdient te leveren? Kijk dan naar onze mondhygiënist vacatures! Want onze mondhygiënist locaties in Flevoland zijn altijd op zoek mondhygiënisten met een hart voor patiënten en mondhygiëne!

Waarom mondhygiënist in Flevoland?

Als mondhygiënist in Flevoland werk je altijd in een professioneel en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg heel belangrijk vindt. Je gaat aan de slag in een praktijk waar je zelfstandig periodieke controles mag uitvoeren, gegarandeerd een volle agenda krijgt en deel uitmaakt van een klein en hecht team. Als mondhygiënist kom je in een inspirerende omgeving te werken met een goed marktconform salaris. Wie wil dat nu niet?

Opleidingsmogelijkheden in Flevoland

Bij DentConnect krijgen Mondhygiënisten volop de kans zich te ontwikkelen binnen de eigen DentConnect Academy. Je kan dan deelnemen aan klinische avonden met:

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie
  • Cursus vullen
Ook beschikt DentConnect over een eigen ICO groep (InterCollegiaal Overleg groep). De ICO groep bestaat uit 8 tot 12 mondhygiënisten, allemaal lid van de NVM. Per jaar zullen er 8 tot 10 bijeenkomsten plaatsvinden. Door het volgen van het DentConnect Academy aanbod ontvangen onze mondhygiënisten ook KRM punten. Ook organiseren we ieder jaar een Congres voor alle collega’s van DentConnect. Dat alles is ideaal voor jouw carrière als mondhygiënist in Flevoland.

Onze mondhygiënist locaties in Flevoland

Onze mondhygiënist locaties zijn verdeeld over het noordoosten van Flevoland. Zo kan je o.a. terecht in Swifterband en Urk. De provincie kenmerkt zich door veel open ruimte en strakke indeling. Je vind er de Oostvaardersplassen en de Lepelaarsplassen als natuurgebied. En bij Biddinghuizen is het attractiepark Walibi Holland te vinden. Dus genoeg vertier en natuur om je heen!

Solliciteer nu!

Er staan verschillende vacatures open voor een mondhygiënist in Flevoland. Wij zijn op zoek naar een gedreven mondhygiënist die een langdurige samenwerking ambieert en zowel zelfstandig als goed in teamverband kan werken. Een overzicht van al onze mondhygiënist vacatures kan je vinden op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als mondhygiënist in Flevoland?

Wil je meer weten over het werken als een mondhygiënist voor DentConnect? Neem dan contact op met Valerie Krijger, Corporate Recruiter, te bereiken op 06-36274217 of via v.krijger@dentconnect.eu. Zij beantwoordt graag jouw vragen.