Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Ga jij graag als mondhygiënist aan de slag in Friesland?

Iedereen verdient de beste mondzorg die er bestaat. Daarom ben jij die mondhygiënist in Friesland die deze mondzorg als beste kan leveren. Reageer op onze mondhygiënist vacatures in Friesland. Als mondhygiënist werk je volgens de gedragscode voor de mondhygiënist en ben je verantwoordelijk voor de geleverde zorg richting je patiënten!

Waarom werken als mondhygiënist in Friesland?

Als mondhygiënist in Friesland werk je altijd in een professioneel en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg heel belangrijk vindt. Je stelt behandelplannen op en voert deze uit. Tevens ben je ook bent verantwoordelijk voor de patiënttevredenheid. Als mondhygiënist kom je in een professionele werkomgeving te werken met een goed salaris. Waar wacht je nog op?

Opleidingsmogelijkheden in Friesland

Bij DentConnect krijgen Mondhygiënisten volop de kans zich te ontwikkelen binnen de eigen DentConnect Academy. Je kan dan deelnemen aan klinische avonden met:

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie
  • Cursus vullen
Ook beschikt DentConnect over een eigen ICO groep (InterCollegiaal Overleg groep). De ICO groep bestaat uit 8 tot 12 mondhygiënisten, allemaal lid van de NVM. Per jaar zullen er 8 tot 10 bijeenkomsten plaatsvinden. Door het volgen van het DentConnect Academy aanbod ontvangen onze mondhygiënisten ook KRM punten. Ook organiseren we ieder jaar een Congres voor alle collega’s van DentConnect. Dat alles is ideaal voor jouw carrière als mondhygiënist in Friesland.

Onze mondhygiënist praktijken in Friesland

Onze mondhygiënist praktijken zijn verdeeld over heel Friesland. Zo kun je o.a. terecht in Makum, Mantgum, Lemmer en Sneek. In Friesland heb je een lange kustlijn en is qua oppervlakte de grootste provincie van Nederland. Met tal van jaarlijkse evenementen en grote natuurgebieden is Friesland de provincie bij uitstek om te genieten van cultuur en natuur.

Solliciteer direct!

Er staan verschillende vacatures open voor een mondhygiënist in Friesland. Onze tandartspraktijken bieden een uitdagende functie binnen een professionele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de medewerkers zijn er volop kansen aanwezig voor verdere ontwikkeling en het delen van vakkennis. Op onze vacature website vind je een overzicht van al onze mondhygiënist vacatures.

Meer weten over werken als mondhygiënist in Friesland?

Wil je meer weten over het werken als een mondhygiënist voor DentConnect? Neem dan contact op met Valerie Krijger, Corporate Recruiter, te bereiken op 06-36274217 of via v.krijger@dentconnect.eu. Zij beantwoordt graag jouw vragen.