Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Ambieer jij een carrière als mondhygiënist in Gelderland?

Ben jij die mondhygiënist die graag patiënten de beste mondzorg wil geven? Solliciteer dan op een van onze mondhygiënist vacatures in Gelderland. Als mondhygiënist werk je volgens de gedragscode voor de mondhygiënist en ben je verantwoordelijk voor de geleverde zorg richting je patiënten.

Waarom aan het werk als mondhygiënist in Gelderland?

Als mondhygiënist in Gelderland werk je altijd in een mooi gebouw, waar je werkt met een team van tandartsen, assistentes, baliemedewerkers en één praktijkcoördinator. Je bent verantwoordelijk voor de patiënttevredenheid en komt in een professionele omgeving te werken met een aantrekkelijk salaris. Wat houdt je nog tegen?

Opleidingsmogelijkheden in Gelderland

Er is vanuit het Service Center een trainings- en opleidingstak aanwezig om opleidingsactiviteiten te faciliteren: DentConnect Academy. De Academy biedt je de mogelijkheid van na-en bijscholing. Klinische avonden met bijvoorbeeld:

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie
Ook beschikt DentConnect over een eigen ICO groep (InterCollegiaal Overleg groep). De ICO groep bestaat uit 8 tot 12 mondhygiënisten, allemaal lid van de NVM. Per jaar zullen er 8 tot 10 bijeenkomsten plaatsvinden. Door het volgen van het DentConnect Academy aanbod ontvangen onze mondhygiënisten ook KRM punten. Ook organiseren we ieder jaar een Congres voor alle collega’s van DentConnect. Dat alles is ideaal voor jouw carrière als mondhygiënist in Gelderland.

Ligging mondhygiënist locaties in Gelderland

Onze mondhygiënist locaties zijn verdeeld over heel Gelderland. Zo kun je o.a. terecht in Nijmegen, Tiel, Culemborg, Wijchen, Kerkdriel en Zaltbommel. In Gelderland woon en werk je in het midden van Nederland. Met de Veluwe nabij en steden als Nijmegen en Arnhem binnen bereik heeft deze provincie veel te bieden!

Solliciteer direct;!

Er staan verschillende vacatures open voor een mondhygiënist in Gelderland. Onze ideale kandidaat is een gedreven mondhygiënist die een duurzame samenwerking ambieert en zichzelf wil ontwikkelen. Op onze vacature website vind je een overzicht van al onze mondhygiënist vacatures.

Meer weten over werken als mondhygiënist in Gelderland?

Wil je meer weten over het werken als een mondhygiënist voor DentConnect? Neem dan contact op met Valerie Krijger, Corporate Recruiter, te bereiken op 06-36274217 of via v.krijger@dentconnect.eu. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

rland">m.hoefnagel@dentconnect.eu. Zij beantwoordt graag jouw vragen!