Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Word jij mondhygienist in Limburg?

Is het jouw ambitie om als mondhygiënist iedereen in Limburg dé mondzorg te geven die hij/zij verdient? Kijk dan naar onze mondhygiënist vacatures. Onze mondhygiënist locaties in Limburg zijn altijd op zoek naar die gedreven mondhygiënist met een passie voor patiënten en mondhygiëne!

Waarom aan de slag als mondhygienist in Limburg?

Als mondhygiënist in Limburg werk je altijd in een professioneel en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg heel belangrijk vindt. Je behandelt zelfstandig patiënten en bent verantwoordelijk voor de patiënttevredenheid. Als mondhygiënist kom je in een professionele omgeving te werken met een goed marktconform salaris. Ideaal toch?

Opleidingsmogelijkheden in Limburg

Mondhygiënisten krijgen bij DentConnect volop kans zich te ontwikkelen binnen de eigen DentConnect Academy. Klinische avonden met:

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie
  • Cursus vullen
Ook besteden we aandacht aan InterCollegiaal Overleg. De ICO groep bestaat uit 8 tot 12 mondhygiënisten, allemaal lid van de NVM. Er zullen 8 tot 10 bijeenkomsten per jaar plaatsvinden. Door het volgen van het aanbod van de DentConnect Academy ontvangen onze mondhygiënisten ook KRM punten. Daarnaast organiseren we een jaarlijks Congres voor alle collega’s van DentConnect. Dat alles is ideaal voor jouw carrière als mondhygiënist in Limburg.

Situering mondhygiënist locaties in Limburg

Onze mondhygiënist locaties zijn voornamelijk te vinden in Zuid-Limburg. Zo kun je o.a. terecht in Beek, Maastricht, Sittard en Geleen. De praktijken zijn met de auto goed te bereiken. Er is veel ruimte voor natuur en cultuur. Je bent zo in België of Duitsland voor leuke uitstapjes. Ideale plek om te werken en té wonen!

Solliciteer nú!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) mondhygiënist. DentConnect is op zoek naar een gedreven mondhygiënist in Limburg die een langdurige samenwerking ambieert en kennis heeft van kwaliteitssystemen en -instrumenten. Een overzicht van al onze mondhygiënist vacatures kun je vinden op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als mondhygiënist in Limburg?

Wil je meer weten over het werken als een mondhygiënist voor DentConnect? Neem dan contact op met Valerie Krijger, Corporate Recruiter, te bereiken op 06-36274217 of via v.krijger@dentconnect.eu. Zij beantwoordt graag jouw vragen.