Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Word jij onze mondhygiënist in Overijssel?

Ben jij die mondhygiënist in Overijssel die graag de beste mondzorg wilt leveren die hij/zij verdient? Dan moet je vooral reageren op onze mondhygiënist vacatures in Overijssel. Want onze mondhygiënist locaties zijn altijd op zoek naar mondhygiënisten met een passie voor patiënten en mondhygiëne!

Waarom aan het werk als mondhygiënist in Overijssel?

Als mondhygiënist in Overijssel werk je altijd in een professioneel en gemotiveerd team, dat het leveren van goede mondzorg uiterst belangrijk vindt. Als mondhygiënist kom je in een enthousiaste omgeving te werken met een mooi marktconform salaris. Dus waar wacht je nog op?

Opleidingsmogelijkheden in Overijssel

p>Er is vanuit het Service Center een trainings- en opleidingstak aanwezig om opleidingsactiviteiten te faciliteren: DentConnect Academy. Vanuit DentConnect is er een trainings- en opleidingstak aanwezig om mondhygiënisten volop te ontwikkelen binnen de de eigen DentConnect Academy. Dit houdt in dat er klinische avonden zijn met bijvoorbeeld:

 

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie
  • Cursus vullen
Tevens wordt er ook aandacht besteed aan een eigen ICO groep (InterCollegiaal Overleg groep). Deze ICO groep bestaat uit 8 tot 12 mondhygiënisten, allemaal lid van de NVM. Ieder jaar zullen er 8 tot 10 overleggen plaatsvinden. Onze mondhygienisten ontvangen ook KRM punten door het volgen van het DentConnect Academy aanbod. Ook organiseren we ieder jaar een Congres voor alle collega’s van DentConnect. Dat alles is ideaal voor jouw loopbaan als mondhygiënist in Overijssel.

Onze mondhygiënist locaties in Overijssel

Onze mondhygiënist locaties zijn verdeeld over Overijssel. Zo kun je o.a. terecht in Almelo en Enschede. Via Overijssel zijn er veel toegangswegen naar Duitsland. Ook zijn er veel treinverbindingen via station Zwolle waardoor je snel en makkelijk door heel Nederland kan gaan.

Solliciteer nu!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) mondhygiënist. Daarom staan er vacatures open als mondhygiënist in Overijssel. Onze ideale kandidaat is een mondhygiënist die een langdurige samenwerking ambieert en zichzelf wil door ontwikkelen. Een overzicht van al onze mondhygiënist vacatures kan je vinden op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als mondhygiënist in Overijssel?

Wil je meer weten over het werken als een mondhygiënist voor DentConnect? Neem dan contact op met Valerie Krijger, Corporate Recruiter, te bereiken op 06-36274217 of via v.krijger@dentconnect.eu. Zij beantwoordt graag jouw vragen.