Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Word jij onze mondhygiënist in Utrecht?

Als mondhygiënist in provincie Utrecht ben jij dé aangewezen persoon om de beste mondhygiëne te leveren aan al je patiënten! Daarom zijn wij altijd op zoek naar de mondhygiënist die een hart heeft voor zijn/haar vak. Ben jij die persoon? Reageer dan snel op onze mondhygiënist vacatures

Waarom werken als mondhygiënist in Utrecht?

Als mondhygiënist in Utrecht werk je altijd in divers en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg zeer belangrijk vindt. Ons succes wordt bepaald door de bereidheid om een stap extra te zetten voor een ander, waarbij we alles doen onze patiënten en onze verwijzers tevreden te stellen. Elkaar helpen, 'werk zien liggen' en persoonlijk geïnteresseerd zijn vinden we belangrijk. Dus waar wacht je nog op?

Opleidingsmogelijkheden in Utrecht

Er is vanuit het Service Center een trainings- en opleidingstak aanwezig om opleidingsactiviteiten te faciliteren: DentConnect Academy. Vanuit DentConnect is er een trainings- en opleidingstak aanwezig om mondhygiënisten volop te ontwikkelen binnen de de eigen DentConnect Academy. Dit houdt in dat er klinische avonden zijn met bijvoorbeeld:

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie
Tevens wordt er ook aandacht besteed aan een eigen ICO groep (InterCollegiaal Overleg groep). Deze ICO groep bestaat uit 8 tot 12 mondhygiënisten, allemaal lid van de NVM. Ieder jaar zullen er 8 tot 10 overleggen plaatsvinden. Onze mondhygienisten ontvangen ook KRM punten door het volgen van het DentConnect Academy aanbod. Ook organiseren we ieder jaar een Congres voor alle collega’s van DentConnect. Dat alles is ideaal voor jouw loopbaan als mondhygiënist in Utrecht.

Situering mondhygiënist locaties in Utrecht

Onze mondhygiënist locaties zijn verdeeld over heel Utrecht. Zo kun je o.a. terecht in Utrecht, Vianen, en Soesterberg. Als mondhygiënist in Utrecht woon en werk je in het hart van Nederland. Steden als Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam zijn makkelijk bereikbaar. En aan de oostkant van de provincie heb je veel groen om prachtig in te wonen!

Solliciteer als mondhygiënist!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) mondhygiënist. Daarom staan er vacatures open als mondhygiënist in Utrecht. Onze ideale kandidaat is een mondhygiënist die communicatief en sociaal vaardig, professioneel, integer, service- en kwaliteitsgericht, zowel zelfstandig als goed in teamverband kunnen werken. Een overzicht van al onze mondhygiënist vacatures kan je vinden op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als mondhygiënist in Utrecht?

Wil je meer weten over het werken als een mondhygiënist voor DentConnect? Neem dan contact op met Preciosa Borger, Corporate Recruiter via via 06-14942217 of per mail via p.borger@dentconnect.eu. Zij beantwoordt graag de vragen die je als toekomstig mondhygiënist kunt hebben!