Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Ambieer jij een carrière als mondhygiënist in Zuid-Holland?

Ben jij die mondhygiënist die graag patiënten de beste mondzorg wil geven? Solliciteer dan op een van onze mondhygiënist vacatures in Zuid-Holland. Als mondhygiënist werk je volgens de gedragscode voor de mondhygiënist en ben je verantwoordelijk voor de geleverde zorg richting je patiënten.

Waarom aan het werk als mondhygiënist in Gelderland?

Als mondhygiënist in Zuid-Holland werk je altijd in een mooi gebouw, waar je werkt met een team van tandartsen, assistentes, baliemedewerkers en één praktijkcoördinator. Je bent verantwoordelijk voor de patiënttevredenheid en komt in een professionele omgeving te werken met een aantrekkelijk salaris. Wat houdt je nog tegen?

Opleidingsmogelijkheden in Zuid-Holland

Er is vanuit het Service Center een trainings- en opleidingstak aanwezig om opleidingsactiviteiten te faciliteren: DentConnect Academy. De Academy biedt je de mogelijkheid van na-en bijscholing. Klinische avonden met bijvoorbeeld:

  • Tandheelkundige sprekers
  • Workshops hands-on slijpen
  • Lokale anesthesie
Ook beschikt DentConnect over een eigen ICO groep (InterCollegiaal Overleg groep). De ICO groep bestaat uit 8 tot 12 mondhygiënisten, allemaal lid van de NVM. Per jaar zullen er 8 tot 10 bijeenkomsten plaatsvinden. Door het volgen van het DentConnect Academy aanbod ontvangen onze mondhygiënisten ook KRM punten. Ook organiseren we ieder jaar een Congres voor alle collega’s van DentConnect. Dat alles is ideaal voor jouw carrière als mondhygiënist in Zuid-Holland.

Ligging mondhygiënist locaties in Zuid-Holland

Onze tandartspraktijken zijn verspreid over heel Zuid-Holland. Zo kun je o.a. terecht in Den Haag, Spijkenisse, Rotterdam, Zoetermeer, Hoek van Holland, Dordrecht en Gouda. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. Dat betekend genoeg bedrijvigheid, amusement én werk! Ideaal om in te wonen en te werken als je houd van drukte en actie!

Solliciteer direct;!

Er staan verschillende vacatures open voor een mondhygiënist in Zuid-Holland. Onze ideale kandidaat is een gedreven mondhygiënist die een duurzame samenwerking ambieert en zichzelf wil ontwikkelen. Op onze vacature website vind je een overzicht van al onze mondhygiënist vacatures.

Meer weten over werken als mondhygiënist in Zuid-Holland?

Wil je meer weten over het werken als een mondhygiënist voor DentConnect? Neem dan contact op met Mathilde Hoefnagel, Corporate Recruiter via 06-11920693 of per mail via m.hoefnagel@dentconnect.eu. Zij beantwoordt graag jouw vragen!