Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Curaeos wordt onderdeel van Colosseum

02-09-2021

 

Curaeos - en daarmee ook de tandartspraktijken van DentConnect - wordt onderdeel van de Colosseum Dental Group.
Daarmee ontstaat de grootste dentale service organisatie ter wereld.

De Nederlandse dentale service organisatie Curaeos wordt onderdeel van de Colosseum Dental Group. Zodra diverse instanties hun goedkeuring hebben verleend, ontstaat door deze overname één van de grootste dentale service organisaties ter wereld.

 

Curaeos, met hoofdkantoor in Oosterhout, is een toonaangevende dentale service organisatie die actief is in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Italië. Het bedrijf heeft 186 tandartspraktijken en verleent jaarlijks zorg aan meer dan 1 miljoen patiënten. Curaeos is een multifunctionele service organisatie voor deze praktijken, waardoor de behandelaren zich volledig kunnen focussen op het verlenen van kwalitatieve mondzorg met optimale service en gemak.

 

Colosseum Dental Group is nu reeds actief in negen Europese landen en de Verenigde Staten. Alleen al in Europa heeft Colosseum Dental Group 375 praktijken, waar ruim 7500 mensen werken. In de Verenigde Staten is Colosseum actief onder de naam Northern American Dental Group en heeft daar 250 praktijken.

 

Dankzij deze samenwerking ontstaat er een dentale service organisatie die zorg verleent aan patiënten in twaalf landen, verdeeld over 2 continenten. En dat met ruim 800 praktijken en meer dan 13.000 medewerkers.

 

,,Het feit dat wij onderdeel gaan uitmaken van Colosseum Dental Group stelt ons in staat om in de toekomst nóg meer te investeren om onze visie te realiseren, namelijk de nummer 1 zijn voor zowel patiënten als mondzorgprofessionals’’, zegt Chris Cools, CEO van de groep. ,,Ik kijk er naar uit om als onderdeel van de Colosseum Dental Group verder te bouwen aan een nóg mooiere toekomst voor ons bedrijf.’’

 

Zowel Curaeos als Colosseum Dental Group verstrekt verder geen details over de transactie.

 

Mocht u als patiënt hierover nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen via communicatie.nl@dentconnect.eu.