Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Nieuws DentConnect

Aan de tand voelen: Anique Kouwenhoven
02-11-2020
In deze rubriek stellen we vragen een medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Anique Kouwenhoven aan de tand. Zij is 28 jaar en werkt sinds 2019 bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid.

Aan de tand voelen: Priscilla Luijk
28-09-2020
In deze rubriek stellen we vragen aan een medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Priscilla Luijk aan de tand. Zij is 36 jaar, komt uit het Zeeuwse Oost-Souburg en werkt bij MZC Goes.

Curaeos versterkt zijn positie met herfinanciering
02-09-2020
De Curaeos Holding, waar DentConnect onderdeel van uitmaakt, heeft haar financiële positie versterkt nadat zij deze week met haar bestaande financiers een nieuw financieringspakket is overeengekomen. De aandeelhouders zullen € 50 miljoen investeren en de bestaande financiers lenen een bedrag van € 275 miljoen ter vervanging van de bestaande lening. Dankzij dit herstructureringsproces is de Europese keten van tandartspraktijken erin geslaagd haar schuldenlast met ongeveer € 165 miljoen te verminderen.

Aan de tand voelen: Qamar Darweesh
28-08-2020
In deze rubriek stellen we vragen aan een jonge medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Qamar Darweesh aan de tand. Zij is 27 jaar, komt oorspronkelijk uit Syrië en werkt sinds kort bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid.

Hoe gaat DentConnect om met het coronavirus?
14-08-2020
Op zondag 15 maart besloot DentConnect, als eerste tandartsketen, haar deuren te sluiten vanwege de uitbraak van het coronavirus. Toen ruim een maand later de overheid aangaf dat de tandartspraktijken de reguliere mondzorg mochten hervatten, nam DentConnect een voorbereidingstijd van een week zodat de gezondheid en veiligheid van patiënten én medewerkers volledig gewaarborgd werd.

Aan de tand voelen: Caty van Rijsewijk
27-07-2020
In deze rubriek stellen we vragen een jonge medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Caty van Rijsewijk aan de tand. Zij is 35 jaar en werkt sinds 2014 bij Mondzorg Hank.

Continu ontwikkelen dankzij DentConnect Academy
25-06-2020
De tandheelkundige zorg staat nooit stil. Er komen steeds nieuwe ontwikkelingen en innovaties die de kwaliteit verhogen of het werk vereenvoudigen. Om haar eigen medewerkers te ondersteunen in hun continue ontwikkeling heeft DentConnect al jaren haar eigen Academy en Talent Program opgezet.

Aan de tand voelen: Dyonne Unk
24-06-2020
In deze rubriek stellen we 5 vragen aan jonge medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Dyonne Unk aan de tand. Zij is 31 jaar en werkt sinds 2014 bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen. Ze verdiept zich momenteel in restauratieve technieken, implantologie én lasertechnieken.

Hoe gaat DentConnect om met de coronacrisis?
28-05-2020
Je hoort het bij elke tandartspraktijk: wij vinden de gezondheid van onze patiënten en medewerkers heel belangrijk. Toen het coronavirus zich op grootschalige wijze begon te verspreiden in Nederland, voegde DentConnect ook daad bij het woord. Welke maatregelen nam DentConnect precies en hoe kwam deze besluitvorming tot stand? Een terugblik.

Aan de tand voelen: Gabriël Wempe
27-05-2020
In deze rubriek stellen we 5 vragen aan jonge medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Gabriël Wempe aan de tand. Hij is 24 jaar en werkt al sinds zijn 16e bij Kraan Tandheelkunde Bredijk in Sneek. Na het afronden van zijn studie is hij niet alleen tandarts, maar ook chef de clinique. En dat bij zowel Kraan Tandheelkunde Bredijk als Mondzorg Makkum.