Afgelopen zomer hebben wij onze krachten gebundeld met Colosseum Dental Group. En daarmee zijn we onderdeel geworden van de grootste dentale zorgverlener van Europa, waar ruim 13.000 collega’s werken en de nadruk ligt op het verlenen van uitstekende zorg voor de patiënt.

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt onder de namen DentConnect en Curaeos.

Omdat we vanuit één sterk merk willen communiceren, hebben we besloten om afscheid te nemen van DentConnect en Curaeos en gaan we verder als Colosseum Dental! 

Ga naar Colosseum Dental

Nieuws DentConnect

Nieuwe directie Colosseum Dental Benelux
21-12-2021
Patrick Bakker wordt vanaf 1 januari 2022 de nieuwe CEO van Colosseum Dental Benelux, het voormalige Curaeos. Daarnaast wordt de leiding versterkt met een nieuwe CFO, Maarten ter Haar. Dat is vandaag officieel bekendgemaakt.

Aan de tand voelen: Esther van Daal
14-12-2021
In deze rubriek stellen we vragen aan medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Esther van Daal aan de tand. Zij werkt als baliemedewerker bij Tandartspraktijk Meermond en is lid van de kwaliteitscommissie van DentConnect. ,,Op de praktijk, maar ook bij DentConnect in het algemeen, proberen we ons te onderscheiden door kwaliteit te leveren. Zowel in de behandeling als qua hospitality.”

Aan de tand voelen: Henk Bleeker
16-09-2021
In deze rubriek stellen we vragen aan medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Henk Bleeker aan de tand. Deze 64-jarige behandelaar bouwde in IJsselmuiden een prachtige praktijk op, die hij eerder dit jaar overdroeg aan DentConnect. ,,Als ik één tip aan mijn jongere collega’s mag geven: Neem je patiënt echt mee in de behandeling. Alles wat je vooraf zegt, is uitleg. Alles was je achteraf zegt, is een slap excuus.”

Curaeos wordt onderdeel van Colosseum
02-09-2021
Curaeos - en daarmee ook de tandartspraktijken van DentConnect - wordt onderdeel van de Colosseum Dental Group. Daarmee ontstaat de grootste dentale service organisatie ter wereld. De Nederlandse dentale service organisatie Curaeos wordt onderdeel van de Colosseum Dental Group. Zodra diverse instanties hun goedkeuring hebben verleend, ontstaat door deze overname één van de grootste dentale service organisaties ter wereld.

Aan de tand voelen: Jeroen Pepplinkhuizen
19-05-2021
In deze rubriek stellen we vragen een medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Jeroen Pepplinkhuizen aan de tand. Deze 58-jarige en zeer ervaren behandelaar is één van de zes Klinische Adviseurs van DentConnect Nederland, Chef de Clinique bij XQDent Bilthoven én implantoloog. ,,Wij hanteren 1 belangrijke stelregel: als de patiënt er niet beter van wordt, dan moeten we het niet doen. En omgedraaid geldt dat natuurlijk ook.’’

Aan de tand voelen: Marieke de Looff
12-04-2021
In deze rubriek stellen we vragen een medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Marieke de Looff aan de tand. Zij is 29 jaar en is tandarts én Chef de Clinique bij Samenwerkende Tandartsen Enschede. ,,Tijdens de coronacrisis hadden we één doel: een veilige omgeving te creëren voor patiënten en collega’s, waardoor we onze praktijken draaiende konden houden’’

Je zag de dankbaarheid in hun ogen
26-03-2021
Op zaterdag 20 maart hebben onze collega’s van Samenwerkende Tandartsen Schiedam en Mondzorgcentrum Noordereiland zich belangeloos ingezet tijdens de Rotterdamse tandartsdag. Deze tandartsdag is speciaal georganiseerd om mensen te helpen die vanwege hun financiële situatie geen tandartsverzekering af kunnen sluiten, maar toch pijnklachten aan hun gebit hebben.

Aan de tand voelen: Ruby Faber
17-03-2021
In deze rubriek stellen we vragen aan medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Ruby Faber aan de tand. Zij is 24 jaar en werkt voor Tandzorg Hoek van Holland én Tandzorg Delft. ,,Het grootste voordeel om in een groot bedrijf te mogen werken, zijn de diverse groeimogelijkheden. Dit maakte het voor mij mogelijk om door te groeien van tandartsassistente naar preventieassistente.’’

Aan de tand voelen: prof. Dr. Edwin Winkel
01-02-2021
In deze rubriek stellen we vijf vragen aan medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we prof. Dr. Edwin Winkel aan de tand. Hij is halitoloog, parodontoloog, implantoloog én mede-oprichter van de Kliniek voor Parodontologie in Amsterdam (KvPA). ,,Maak in godsnaam je tong schoon!”

Aan de tand voelen: Tamir Ordeman
05-01-2021
In deze rubriek stellen we vragen een medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Tamir Ordeman aan de tand. Hij is 32 jaar en werkt sinds 2014 bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonkveer-Dongemond. “Wat ik écht de kracht van DentConnect vind, is dat wij voor kwaliteit staan.”