Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Nieuws DentConnect

Hoe gaat DentConnect om met de coronacrisis?
28-05-2020
Je hoort het bij elke tandartspraktijk: wij vinden de gezondheid van onze patiënten en medewerkers heel belangrijk. Toen het coronavirus zich op grootschalige wijze begon te verspreiden in Nederland, voegde DentConnect ook daad bij het woord. Welke maatregelen nam DentConnect precies en hoe kwam deze besluitvorming tot stand? Een terugblik.

Aan de tand voelen: Gabriël Wempe
27-05-2020
In deze rubriek stellen we 5 vragen aan jonge medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Gabriël Wempe aan de tand. Hij is 24 jaar en werkt al sinds zijn 16e bij Kraan Tandheelkunde Bredijk in Sneek. Na het afronden van zijn studie is hij niet alleen tandarts, maar ook chef de clinique. En dat bij zowel Kraan Tandheelkunde Bredijk als Mondzorg Makkum.

Vanaf woensdag 29 april zijn onze praktijken weer open!
23-04-2020
Afgelopen dinsdagavond is duidelijk geworden dat alle overheidsinstanties de mondzorgbranche ‘groen licht’ hebben gegeven om de reguliere mondzorg – onder strikte voorwaarden – te hervatten. Aangezien een goed en verzorgd gebit voor iedereen van belang is én problemen voorkomt die uw algemene gezondheid kunnen schaden, zijn wij erg verheugd over dit nieuws.

Tandartspraktijken van DentConnect verlenen alleen acute zorg
15-03-2020
De tandartspraktijken van DentConnect België en Nederland zullen per direct alleen nog acute zorg verlenen aan haar patiënten. Alle reguliere afspraken worden tot nader order uitgesteld. DentConnect, een keten van ruim 140 tandheelkundige praktijken in België en Nederland, neemt deze maatregel naar aanleiding van de corona crisis.