Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Nieuws DentConnect

Aan de tand voelen: prof. Dr. Edwin Winkel
01-02-2021
In deze rubriek stellen we vijf vragen aan medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we prof. Dr. Edwin Winkel aan de tand. Hij is halitoloog, parodontoloog, implantoloog én mede-oprichter van de Kliniek voor Parodontologie in Amsterdam (KvPA). ,,Maak in godsnaam je tong schoon!”

Aan de tand voelen: Tamir Ordeman
05-01-2021
In deze rubriek stellen we vragen een medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Tamir Ordeman aan de tand. Hij is 32 jaar en werkt sinds 2014 bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonkveer-Dongemond. “Wat ik écht de kracht van DentConnect vind, is dat wij voor kwaliteit staan.”

Video: Aflevering 1 Aan de tand voelen..
23-12-2020
In deze video leren we 4 medewerkers van DentConnect-praktijken beter kennen: Sabine Poirters, Qamar Darweesh, Annemijn Dijs en Lars Toonen. Waarom kozen zij voor de mondzorg? Voelen zij zich op het werk veilig tijdens corona? Hadden zij een vooroordeel over werken bij een keten? En wat is de beste tip die zij tijdens de studie hebben gekregen? Kijk voor de antwoorden naar deze bijzondere aflevering van ‘Aan de tand voelen…’

Aan de tand voelen: Anique Kouwenhoven
02-11-2020
In deze rubriek stellen we vragen een medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Anique Kouwenhoven aan de tand. Zij is 28 jaar en werkt sinds 2019 bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid.

Aan de tand voelen: Priscilla Luijk
28-09-2020
In deze rubriek stellen we vragen aan een medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Priscilla Luijk aan de tand. Zij is 36 jaar, komt uit het Zeeuwse Oost-Souburg en werkt bij MZC Goes.

Curaeos versterkt zijn positie met herfinanciering
02-09-2020
De Curaeos Holding, waar DentConnect onderdeel van uitmaakt, heeft haar financiële positie versterkt nadat zij deze week met haar bestaande financiers een nieuw financieringspakket is overeengekomen. De aandeelhouders zullen € 50 miljoen investeren en de bestaande financiers lenen een bedrag van € 275 miljoen ter vervanging van de bestaande lening. Dankzij dit herstructureringsproces is de Europese keten van tandartspraktijken erin geslaagd haar schuldenlast met ongeveer € 165 miljoen te verminderen.

Aan de tand voelen: Qamar Darweesh
28-08-2020
In deze rubriek stellen we vragen aan een jonge medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Qamar Darweesh aan de tand. Zij is 27 jaar, komt oorspronkelijk uit Syrië en werkt sinds kort bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid.

Hoe gaat DentConnect om met het coronavirus?
14-08-2020
Op zondag 15 maart besloot DentConnect, als eerste tandartsketen, haar deuren te sluiten vanwege de uitbraak van het coronavirus. Toen ruim een maand later de overheid aangaf dat de tandartspraktijken de reguliere mondzorg mochten hervatten, nam DentConnect een voorbereidingstijd van een week zodat de gezondheid en veiligheid van patiënten én medewerkers volledig gewaarborgd werd.

Aan de tand voelen: Caty van Rijsewijk
27-07-2020
In deze rubriek stellen we vragen een jonge medewerkers van een tandartspraktijk van DentConnect. Ditmaal voelen we Caty van Rijsewijk aan de tand. Zij is 35 jaar en werkt sinds 2014 bij Mondzorg Hank.

Continu ontwikkelen dankzij DentConnect Academy
25-06-2020
De tandheelkundige zorg staat nooit stil. Er komen steeds nieuwe ontwikkelingen en innovaties die de kwaliteit verhogen of het werk vereenvoudigen. Om haar eigen medewerkers te ondersteunen in hun continue ontwikkeling heeft DentConnect al jaren haar eigen Academy en Talent Program opgezet.