Actueel | Vacatures | Inloggen | Europese websiteNederlandsEngels

Samen voor de beste mondzorg

Steeds meer praktijken sluiten zich aan bij DentConnect. Daarbij behoudt elke praktijk zijn eigen identiteit. Zodoende merken patiënten op het eerste gezicht niets van de overname. Totdat ze ervaren dat het serviceniveau opeens een stuk hoger ligt. Dat komt omdat DentConnect als serviceorganisatie voor structurele kwaliteitsverbetering zorgt en de ontwikkeling van personeel stimuleert.

Serviceorganisatie

Vanuit ons Shared Service Center optimaliseert DentConnect de bedrijfsvoering door medewerkers te ondersteunen en te faciliteren. Hierdoor profiteert elke praktijk van schaalvoordelen van het hele netwerk. En met DentConnect Academy — onze interne opleidingstak — geven we de kwaliteit van al onze tandheelkundige diensten nog een extra boost. Onze missie? De beste mondzorg toegankelijk maken voor iedereen. Allemaal dankzij de nauwe samenwerking tussen praktijken en het Shared Service Center van DentConnect.

Missie & visie

DentConnect bouwt en ondersteunt een landelijk dekkende keten van praktijken met als focus tandheelkundige zorg om daarmee aan patiënten toegankelijke en de best mogelijke zorg te bieden met als doel de eerste keuze in tandheelkunde te zijn.

 

"Doordat DentConnect de operationele zaken uit handen nam,
kon ik me focussen op wat voor mij écht belangrijk was:
het leveren van optimale mondzorg!"

 


  P. Mertz
, gepensioneerd tandarts