Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Ambieer jij een carrière als tandarts in Friesland?

Ben jij die tandarts die graag patiënten de beste mondzorg wil geven? Solliciteer dan op een van onze tandartsvacatures in Friesland. Onze tandartspraktijken zijn altijd op zoek naar die gedreven tandarts met gedrevenheid voor zijn vak én zijn patiënten!

Waarom aan het werk als tandarts in Friesland?

Als tandarts in Friesland werk je altijd in een bekwaam en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg uiterst belangrijk vindt. Je bent eindverantwoordelijk voor je patiënten die je met een stralende glimlach de praktijk laat verlaten. Je komt in een professionele omgeving te werken met een aantrekkelijk salaris. Wat houdt je nog tegen? ?

Opleidingsmogelijkheden in Friesland

DentConnect Academy is de eigen trainings-en opleidingstak van DentConnect. De Academy biedt na-en bijscholing. In het pakket zitten o.a. opleidingen op het gebied van:

  • Praktijkhygiëne
  • Moderne implantologie
  • Indirecte restauraties

Ook bieden we je workshops & masterclasses aan met de focus op verschillende disciplines. Op deze manier kun je je tandtechnische vaardigheden bijhouden en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op tandheelkundegebied. Ideaal voor jouw carrière als tandarts in Friesland.


Ieder jaar organiseert DentConnect Academy een inspirerend congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we een bezielend, actueel en leerzaam programma aan. Sprekers vanuit allerlei disciplines behandelen interessante thema’s en ontwikkelingen. Op de expomarkt is er de gelegenheid om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Locatie tandartspraktijken in Friesland

Onze tandartspraktijken zijn verdeeld over heel Friesland. Zo kun je o.a. terecht in Makum, Mantgum, Lemmer en Sneek. In Friesland heb je een lange kustlijn en is qua oppervlakte de grootste provincie van Nederland. Met tal van jaarlijkse evenementen en grote natuurgebieden is Friesland de provincie bij uitstek om te genieten van cultuur en natuur.

Solliciteer als tandarts!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) tandarts. Daarom staan er vacatures open als tandarts in Friesland. Onze ideale kandidaat is een tandarts die een langdurige samenwerking ambieert en zichzelf wil ontwikkelen. Een overzicht van al onze tandartsvacatures vind je op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als tandarts in Flevoland?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor DentConnect? Neem dan contact op met Valerie Krijger, Corporate Recruiter, te bereiken op 06-36274217 of via v.krijger@dentconnect.eu. Zij beantwoordt graag jouw vragen.