Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Word jij tandarts in Noord-Brabant?

Ben jij die tandarts die het belangrijk vindt om iedereen in Noord-Brabant dé mondzorg te leveren die hij/zij verdient? Reageer dan nú op onze tandarts vacatures. Onze tandartspraktijken zijn altijd op zoek naar die gedreven tandarts met een passie voor zijn vak én zijn patiënten!

Waarom aan de slag als tandarts in Noord-Brabant?

Als tandarts in Noord-Brabant werk je altijd in een professioneel en enthousiast team, dat het leveren van goede mondzorg heel belangrijk vindt. Je bent eindverantwoordelijk voor je patiënten en zorgt ervoor dat zij weer met een stralende glimlach naar huis gaan. Als tandarts kom je in een inspirerende omgeving te werken met een goed marktconform salaris. Wie wil dat nu niet?

Opleidingsmogelijkheden in Noord-Brabant

DentConnect beschikt over een eigen trainings-en opleidingstak: DentConnect Academy. De Academy biedt je de mogelijkheid van na-en bijscholing. We bieden je o.a. opleidingen op het gebied van:

  • Praktijkhygiëne
  • Moderne implantologie
  • Indirecte restauraties

Daarnaast is er ook een groot aanbod van workshops & masterclasses waarmee je je tandtechnische vaardigheden verder kunt aanscherpen en verbeteren. Zo blijf altijd op de hoogte van de laatste tandheelkundig ontwikkelingen. Ideaal voor jouw carrière als tandarts in Noord-Brabant.


Jaarlijks organiseert DentConnect Academy een congres voor alle medewerkers en vakgenoten. Samen met onze leveranciers en collega’s uit de dentale wereld bieden we een inspirerend, actueel en leerzaam programma aan. Sprekers vanuit allerlei disciplines behandelen belangrijke thema’s en ontwikkelingen. Bovendien is er op de expomarkt ruimte om te sparren met leveranciers, vakgenoten en collega’s.

Situering tandartspraktijken in Noord-Brabant

Onze tandartspraktijken zijn verdeeld over heel Noord-Brabant. Zo kun je o.a. terecht in Oosterhout, Eindhoven, Tilburg, Breda, Hank, Cuijk en Etten-Leur. In Noord-Brabant is alles goed bereikbaar met de auto. Er is veel ruimte voor natuur en cultuur en genoeg bedrijvigheid in de provincie. Ideale plek om te wonen én te werken!

Solliciteer nú!

Er is altijd plaats voor een (nieuwe) tandarts. Daarom staan er ook veel vacatures open als tandarts in Noord-Brabant. Wij zijn op zoek naar een tandarts die een langdurige samenwerking ambieert en zichzelf wil ontwikkelen. Een overzicht van al onze tandartsvacatures kun je vinden op onze vacaturesite.

Meer weten over werken als tandarts in Noord-Brabant?

Wil je meer weten over het werken als een tandarts voor DentConnect? Neem dan contact op met Preciosa Borger, Corporate Recruiter via via 06-14942217 of per mail via p.borger@dentconnect.eu. Zij beantwoordt graag de vragen die je als toekomstig tandarts kunt hebben!