Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Vacature - Communicatieadviseur in Oosterhout NB

Ben jij een initiatiefrijke alleskunner op het gebied van communicatie en ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde baan als communicatieadviseur? Lees dan verder!

 

Voor ons shared service center in Oosterhout zijn wij op zoek naar een communicatieadviseur voor 40 uur per week. De communicatieadviseur geeft passend en effectief advies, zodat de organisatie beter in staat is, de door hen geformuleerde doelstellingen te behalen. De communicatieadviseur is de sparringpartner voor de marketing manager en directie op het gebied van communicatie vraagstukken. Onderdeel van de functie is ook dat jij verantwoordelijk bent voor de marketing- en communicatieactiviteiten van de praktijken in jouw eigen regio.

Waar ga je werken als communicatieadviseur?

DentConnect is een snelgroeiende organisatie met tandheelkundige praktijken in een groot deel van Nederland. Sinds 2015 zijn we ook internationaal actief in België, Denemarken, Duitsland en Italië. DentConnect neemt zelfstandige tandartspraktijken en complete patiëntenbestanden over om deze vervolgens te beheren en te ontwikkelen. Voor deze praktijken treedt DentConnect op als veelzijdige serviceorganisatie.
Vanuit ons shared service center in Oosterhout werk je nauw samen met het marketingteam, de regiomanagers en de praktijkcoördinatoren van onze tandartspraktijken.

Wat bieden wij jou?

  • Je gaat werken bij de grootste mondzorgorganisatie in Nederland, waar je in een informele sfeer samenwerkt aan gezamenlijke doelen
  • Ruimte om eigen ideeën en verbeteringen aan te dragen
  • Salaris dat past bij de relevante werkervaring die je meeneemt
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Onze verwachtingen van een communicatieadviseur

Het is onze ambitie om te blijven groeien als organisatie. Dit brengt enorm veel beweging met zich mee en zo ook op het gebied van marketing en communicatie. Als communicatieadviseur ondersteun je naast het shared service center onze praktijken en draag je inhoudelijk bij aan het vernieuwen en optimaliseren van het bestaande beleid en de processen. Je verzamelt, analyseert en stelt informatie ter beschikking t.b.v. de besturing van de marketingcommunicatieactiviteiten. Je neemt deel aan projecten op het gebied van marketingcommunicatie en je levert vanuit de communicatie expertise een bijdrage aan projecten en beoordeelt plannen op consequenties.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een collega die een langdurige samenwerking ambieert en zich herkent in het volgende:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • HBO werk- en denkniveau,
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.

Word jij onze nieuwe communicatieadviseur?

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis met jou! Heb je inhoudelijke vragen? Dan mag je contact opnemen met Ralph Dankers (marketing manager), te bereiken op 06-54237705 mag ook via WhatsApp of r.dankers@dentconnect.eu Heb je andere vragen? Dan mag je contact opnemen met Lotte van der Sanden (corporate recruiter), te bereiken op 0162-482870 of l.vandersanden@dentconnect.eu.

 

Reageren op deze mooie vacature? Stuur je motivatie en CV naar Lotte en Ralph of solliciteer via onze vacature website.