Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Werken bij DentConnect

DentConnect biedt als dynamische en snelgroeiende organisatie veel perspectief aan medewerkers. Door de mix van mondzorg en bedrijfsmanagement zijn in de praktijken en in het Shared Service Center uiteenlopende disciplines aanwezig, allemaal met hun eigen carrièremogelijkheden. De groei van DentConnect zorgt ervoor dat er intern voortdurend nieuwe uitdagingen ontstaan. Daarom hebben we onze eigen opleidingstak: DentConnect Academy. Want als werkgever stimuleren we graag de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers.

Lees meer over onze DentConnect vacaturesStart uw carrière als tandarts bij DentConnect

Als pas afgestudeerde tandarts komt er veel op u af. DentConnect biedt alle ruimte voor ontwikkeling, flexibiliteit en afwisseling en helpt u graag om uw ambitie in te vullen. Start uw loopbaan bij DentConnect en kijk voor meer informatie op starten als jonge tandarts.


DentConnect Academy

Om de beste zorg te bieden is permanente ontwikkeling nodig. Met de DentConnect Academy geven we de kwaliteit van al onze tandheelkundige diensten een boost. Als werkgever onderstrepen we met deze unieke, interne opleidingstak nadrukkelijk het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling van ons personeel.

Erkend leerbedrijf

Al onze tandheelkundige praktijken zijn door Calibris erkend als leerbedrijf. Onze stageplaatsen voldoen dan ook aan de eisen die opleidingen stellen. Zo zorgt DentConnect voor deskundige begeleiding, een veilige werkomgeving en passende praktijkervaring. Maar we bieden ook de mogelijkheid om na de stage te blijven werken bij één van onze praktijken. Dankzij het grote netwerk van praktijken is er veelal een praktijk in de buurt – en belangrijker: we zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten.

 

Wij helpen u graag om je ambitie waar te maken. Interesse?

Wilt u een carrière als tandarts starten in een professionele organisatie met goede begeleiding? Neem dan contact op met de afdeling recruitment van DentConnect via 0162 - 447 216 of mail naar sollicitatie@dentconnect.eu. Een overzicht van onze vacatures vind u op vacature.dentconnect.nl

 

Iedere maand onze vacature update ontvangen? Stel dan nu je eigen vacaturemelding in!


DentConnect staat garant voor:

Professionaliteit

Samenwerking

Betrouwbaarheid

Slagvaardigheid

Ontwikkeling