Mondzorg met ambitie

 • Bewezen track-record in praktijkovername
 • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
 • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten

Mondhygiënist vacature

Als dynamische organisatie bieden wij perspectief aan onze mondhygiënisten. Ons eigen scholingsaanbod helpt onze mondhygiënisten om intern aan hun deskundigheid en kwaliteit te werken. DentConnect is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers en we willen graag kennis maken met jou!
Bekijk nu al onze Mondhygiënist vacature >>>

Lees meer over onze Dentconnect vacatures

Waarom bij ons werken als Mondhygiënist?

Jij bent onze expert op het gebied van preventie en mondhygiëne. Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het geven van de juiste voorlichting en het uitvoeren van mondzorgkundige behandelingen. Daarnaast verricht je onderzoek en stel je diagnoses.

Met jouw afgeronde hbo-opleiding mondzorgkunde ben je een waardevolle toevoeging voor het team in de praktijk. Je gaat samenwerken met een hecht team van collega's om je heen om samen de beste zorg te verlenen aan onze patiënten.

Meld je aan voor onze Mondhygiënist Opleiding bij DentConnect!

Om de beste zorg te bieden is permanente ontwikkeling nodig. Daarom beschikt DentConnect sinds 2012 over een eigen trainings- en opleidingstak: DentConnect Academy. Hierin leiden wij je op tot een volwaardige Mondhygiënist. DentConnect biedt veel ruimte voor ontwikkeling, flexibiliteit en afwisseling. Ontdek waar je kracht ligt en hoe je jouw ambitie kunt invullen met een opleiding tot Mondhygiënist.
 

Inspirerende werkomgeving als lid van een gemotiveerd en energiek team

 • Uitstekende ontplooiingsmogelijkheden
 • Coaching voor startende mondhygiënisten
 • Intercollegiaal overleg
 • Marktconform salaris
 • Inspirerende werkomgeving als lid van een gemotiveerd en energiek team
 • Opleidingen en bijscholing via onze eigen: DentConnect Academy
 • Je werkt alleen met A-merk materialen
 • Jouw ideeën zijn meer dan welkom!
Bekijk nu al onze Mondhygiënist Vacatures >>>

Reageer nu op onze Mondhygiënist vacature

Vragen over werken bij DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment van DentConnect via 0162 - 447 216 of mail naar sollicitatie@dentconnect.eu. Zij kunnen je meer vertellen over de vacatures, de afdeling, het team en de omgeving waarin je kunt komen te werken. Of als je wilt zien wat wij nog meer aan Mondhygiënist vacatures aanbieden, ga dan naar vacature.dentconnect.nl voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Wij zoeken mondhygiënisten in:

Meer vacatures over Mondhygiënist ontvangen?

Wil je geen Mondhygiënist vacatures missen? Stel je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn. Of bekijk nu al onze Mondhygiënist Vacatures >>>

Kernwaarden van dentConnect

Als DentConnect hebben we zes kernwaarden die ons richting geven in ons handelen, gedrag en onze communicatie. Deze waarden vormen de basis voor de samenwerking tussen collega’s en voor onze relatie met patiënten en leveranciers. Onze zes kernwaarden zijn: