Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten

Tandarts vacature

Tandheelkunde is zorg voor patiënten. Wil jij een actieve rol spelen in de kwaliteitsverbetering van de tandheelkunde? Wij bieden onze tandartsen alle ruimte voor ontwikkeling, flexibiliteit en afwisseling en helpen je graag om je ambitie in te vullen. DentConnect is altijd op zoek naar enthousiaste tandartsen en we willen graag kennis maken met jou!
Bekijk nu al onze Tandarts Vacatures >>>

Lees meer over onze Dentconnect vacatures

Waarom bij ons werken als Tandarts?

We werken in een professioneel, tandheelkundig team met mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten, sterilisatieassistenten en baliemedewerkers. Je verricht preventieve en curatieve tandheelkundige behandelingen, stelt adviezen op en ziet toe op de werkzaamheden van collega’s die bij het behandelproces betrokken zijn. De collega’s zijn één team en werken informeel met elkaar samen. Iedere collega voelt zich dan ook betrokken bij de patiënten en de praktijk.

Meld je aan voor onze Tandarts Opleiding bij DentConnect!

Om de beste zorg te bieden is permanente ontwikkeling nodig. Daarom beschikt DentConnect sinds 2012 over een eigen trainings- en opleidingstak: DentConnect Academy. Hierin leiden wij je op tot een volwaardige tandarts. DentConnect biedt veel ruimte voor ontwikkeling, flexibiliteit en afwisseling. Ontdek waar je kracht ligt en hoe je jouw ambitie kunt invullen met een opleiding tot tandarts.
 

Inspirerende werkomgeving als lid van een gemotiveerd en energiek team

  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
  • Coaching voor (startende) tandartsen
  • Intercollegiaal overleg
  • Marktconform salaris
  • Opleidingen en bijscholing via onze eigen: DentConnect Academy
  • Je werkt alleen met A-merk materialen
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.
Bekijk nu al onze Tandarts Vacatures >>>

Reageer nu op onze tandarts vacature

Vragen over werken bij DentConnect? Neem dan contact op met de afdeling recruitment van DentConnect via 0162 - 447 216 of mail naar sollicitatie@dentconnect.eu. Zij kunnen je meer vertellen over de vacatures, de afdeling, het team en de omgeving waarin je kunt komen te werken. Of als je wilt zien wat wij nog meer aan tandarts vacatures aanbieden, ga dan naar vacature.dentconnect.nl voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Tandartsen over heel Nederland

Bij DentConnect kan je als tandarts aan de slag door heel Nederland; overal zijn er wel praktijken waar je aan de slag kan. Lees meer over onze praktijken per provincie:
 

Meer vacatures over tandarts ontvangen?

Wil je geen tandarts vacatures missen? Stel je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn.  Of bekijk nu al onze Tandarts Vacatures >>>

Kernwaarden van dentConnect

Als DentConnect hebben we zes kernwaarden die ons richting geven in ons handelen, gedrag en onze communicatie. Deze waarden vormen de basis voor de samenwerking tussen collega’s en voor onze relatie met patiënten en leveranciers. Onze zes kernwaarden zijn: