Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten

Tandartsassistent vacature

Ben jij die gedreven tandartsassistent(e) die bij ons wil werken? Samen met een enthousiast team van collega’s zet je je in om patiënten de beste tandheelkundige zorg te bieden. DentConnect is altijd op zoek naar enthousiaste tandartsassistenten.
Tandartsassistent vacature >>>

Lees meer over onze Dentconnect vacatures

Waarom bij ons werken als tandartsassistent(e)?

Ben jij een enthousiaste, representatieve assistent(e) in het bezit van een MBO diploma tandartsassistent? Dan willen wij graag kennis maken met jou! Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het assisteren van de tandarts. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor patiënten en behandel je onder toezicht van de tandarts ook patiënten. Je geeft voorlichting en advies over de mondhygiëne en je maakt de röntgenfoto’s in opdracht van de tandarts.
 

Meld je aan voor onze Tandartsassistent(e) Opleiding bij DentConnect!

Om de beste zorg te bieden is permanente ontwikkeling nodig. Daarom beschikt DentConnect sinds 2012 over een eigen trainings- en opleidingstak: DentConnect Academy. Hierin leiden wij je op tot een volwaardige tandartsassistent(e). DentConnect biedt veel ruimte voor ontwikkeling, flexibiliteit en afwisseling. Ontdek waar je kracht ligt en hoe je jouw ambitie kunt invullen met een opleiding tot tandartsassistent(e).
 

Wij van DentConnect willen jou graag begeleiden en bieden daarbij allerlei mogelijkheden.

  • Uitstekende ontplooiingsmogelijkheden
  • Coaching
  • Marktconform salaris
  • Inspirerende werkomgeving als lid van een gemotiveerd en energiek team
  • Opleiding via onze eigen: DentConnect Academy
  • Je werkt alleen met A-merk materialen
  • Jouw ideeën zijn meer dan welkom!
Bekijk nu al onze tandartsassistent(e) Vacatures >>>

Reageer nu op onze tandartsassistent(e) vacature

Vragen over werken bij DentConnect? Neem contact op met onze Recruiters via solliciteren@dentconnect.eu. Zij kunnen je meer vertellen over de vacatures, de afdeling, het team en de omgeving waarin je kunt komen te werken. Of als je wilt zien wat wij nog meer aan tandartsassistent(e) vacatures aanbieden, ga dan naar vacature.dentconnect.nl voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Meer vacatures over tandartsassistent(e) ontvangen?

Wil je geen tandartsassistent(e) vacatures missen? Stel je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn. Of bekijk nu al onze tandartsassistent(e) Vacatures >>>

DentConnect staat garant voor:

Professionaliteit

Samenwerking

Betrouwbaarheid

Slagvaardigheid

Ontwikkeling